Hubitat vs SmartThings: wat is superieur?

RobotPoweredHome wordt door lezers ondersteund. Wanneer u via links op mijn blog koopt, kan ik een aangesloten commissie verdienen. Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Eenmaal aan de slag met domotica is er geen weg meer terug. Tegenwoordig, ik Lees VerderAlexa-slaapgeluiden: alles wat u moet weten

RobotPoweredHome wordt door lezers ondersteund. Wanneer u via links op mijn blog koopt, kan ik een aangesloten commissie verdienen. Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Ik ben onlangs terug naar de universiteit verhuisd en heb een nieuwe kamergenoot toegewezen gekregen. Op de Lees VerderAlexa Zelfvernietigingsmodus: uitgelegd

RobotPoweredHome wordt door lezers ondersteund. Wanneer u via links op mijn blog koopt, kan ik een aangesloten commissie verdienen. Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Een paar dagen geleden had ik het met mijn vriend over hoe slimme assistenten Lees Verder

Werkt Simplisafe met andere Smart Home-systemen?

RobotPoweredHome wordt door lezers ondersteund. Wanneer u via links op mijn blog koopt, kan ik een aangesloten commissie verdienen. Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Ik hou ervan om mijn huis technologisch slim en veilig te maken, dus Simplisafe was een andere onderneming Lees VerderBeste Z-Wave-hubs om uw huis te automatiseren

RobotPoweredHome wordt door lezers ondersteund. Wanneer u via links op mijn blog koopt, kan ik een aangesloten commissie verdienen. Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Ik leef om Smart Home Ecosystems te bouwen en meer te weten te komen over de technologie die drijft Lees Verder

Zigbee vs Z-Wave: de een is veel erger dan de ander

RobotPoweredHome wordt door lezers ondersteund. Wanneer u via links op mijn blog koopt, kan ik een aangesloten commissie verdienen. Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Zigbee en Z-wave zijn de marktleiders als het gaat om slimme domotica Lees Verder

Beste SmartThings-bedieningspanelen voor uw Smart Home

RobotPoweredHome wordt door lezers ondersteund. Wanneer u via links op mijn blog koopt, kan ik een aangesloten commissie verdienen. Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Vorige week was ik op bezoek bij een van mijn collega's. Ik was behoorlijk onder de indruk van de Lees Verder